Dakbedekkingen Bornerbroek

Westen Dak- en Installatiewerken BV

Dakbedekkingen Bornerbroek
Neem vandaag contact op

Adres
Worker Landen 16
Plaats
7627 LJ  Bornerbroek
Telefoon
074 384 1550
Fax
074 384 1622
Website
www.westendak.nl

Informatie

Westen Dak- en Installatiewerken BV. Een klein bedrijf dat sinds de oprichting in 1998 een gedegen reputatie opgebouwd heeft als totaal installateur. U bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om dakwerkzaamheden, lood-, koper- en zinkwerk, gas-, water- en CV installaties, sanitair, ventilatie, riolering, HWA, warmte-terugwinning systeem en luchtbehandeling. Onze ervaren vakmensen werken met de beste en meest veilige materialen. Wij werken voor zowel zakelijke opdrachtgevers als voor particuliere klanten. Wilt u meer weten over wat Westen Dak- en Installatiewerken BV u kan bieden, neem dan telefonisch contact op of reageer via het formulier dat u kunt vinden onder ‘contact’ op onze website. Werkwijze De naam Westen Dak- en Installatiewerken B.V. zegt het al. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen, repareren en renoveren van dakbedekkingen en dakvoorzieningen. Daarnaast zijn wij een erkend installatiebedrijf. Wij verzorgen dus ook al het loodgieter- en installatiewerk voor u. De elektrotechnische installaties kunnen ook via ons verzorgd worden, door een erkende e-installateur. Voor u als klant betekent dit, dat u slechts één aanspreekpunt heeft en dat is wel zo overzichtelijk. Kennis en advies Wij hechten veel waarde aan een eerlijk en objectief advies. Onze werknemers hebben een goede technische opleiding, waardoor de juiste vakkennis aanwezig is. Daarnaast werken wij nauw samen met deskundige partners, zodat wij op de hoogte zijn en blijven van de laatste ontwikkelingen in ons vak. En u bent altijd de eerste die daarvan profiteert. Ons team bestaat uit een groep enthousiaste en goed opgeleide vakmensen. Ze worden jaarlijks met opleidingen bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de diverse aspecten en veranderingen binnen ons vakgebied. U bent er zeker van dat het werk goed en veilig gebeurt. Van alle markten thuis Wij zijn actief in zowel de woning- als de utiliteitsbouw.

Westen Dak- en Installatiewerken BV is gevestigd op Worker Landen 16 . Het volgende wordt aangeboden: Dakbedekkingen In Bornerbroek zijn er 1 andere Dakbedekkingen. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Bedrijven, Particulieren, Gratis advies, Gratis offerte, centrale verwarming, gas-installatie, luchtverwarming, rioolwerk, sanitair, water-installatie, Dakafwerking, Dakdekken, Dakinspectie, Daklekkage, Dakonderhoud, Dakreiniging, Dakrenovatie, Dakreparatie, Dakrestauratie, Bitumen dakbedekking, Kunststof dakbedekking (EPDM / PVC / TPE), Loodwerk en zinkwerk.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Categorieën

Dakbedekkingen
0743841550 074-384-1550 +31743841550

Kaart Worker Landen 16

Loading map...