Ziekenhuizen en Zorginstellingen Bornerbroek

Zorgboerderij 't Klein Wierke

Ziekenhuizen en Zorginstellingen Bornerbroek
Neem vandaag contact op

Adres
Pastoor Ossestraat 48
Plaats
7627 PM  Bornerbroek
Telefoon
0546 823 011
E-Mail
info@wierke.nl
Website
www.wierke.nl

Informatie

Zorgboerderij 't Klein Wierke (Kop foto, links) is een rundveebedrijf waar (jong)volwassenen / ouderen een passende dagbesteding vinden, kunnen meedoen, meegenieten en meebeleven met wat er op de boerderij gebeurt. Zorgboerderij 't Klein Wierke heeft 2 locaties. De hoofdlocatie aan de Pastoor Ossestraat 48 te Bornerbroek en een nevenlocatie aan de Ypeloschoolweg 13 te Ypelo(Enter). De activiteiten in Ypelo worden aangestuurd vanuit de hoofdlocatie te Bornerbroek Wij richten ons op (jong)volwassenen en ouderen met beperkingen op gebied van: - Geheugen en oriëntatie - bv dementerende (jong)volwassenen en ouderen - Sociale redzaamheid - bv (jong)volwassenen die door dementie of andere beperkingen in een sociaal isolement dreigen te raken. - Bewegen en verplaatsen - (jong)volwassenen en ouderen die lichamelijke verzorging nodig hebben. - Psychisch functioneren. - Daarnaast bieden wij ook overbruggingszorg aan (jong)volwassenen en ouderen met een WLZ indicatie.

Zorgboerderij 't Klein Wierke is gevestigd op Pastoor Ossestraat 48 . Het volgende wordt aangeboden: Ziekenhuizen en Zorginstellingen In Bornerbroek zijn er 1 andere Ziekenhuizen en Zorginstellingen. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Dementie, Lichamelijke beperking, Revalidatie, Chronisch zieken, (jong)volwassenen, Senioren / Ouderen, dierverzorging, Verzorgend personeel, Dagactiviteiten, Thuiszorg, belevingstuin.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Openingstijden

Categorieën

Ziekenhuizen en Zorginstellingen
0546823011 0546-823-011 +31546823011

Kaart Pastoor Ossestraat 48

Loading map...