Alternatieve Geneeskunde Bornerbroek

Winters Osteopathiepraktijk

Alternatieve Geneeskunde Bornerbroek
Neem vandaag contact op

Adres
Rammelhuiskamp 26 B
Plaats
7627 LM  Bornerbroek
Telefoon
06 27093576
E-Mail
info@osteopathiewinters.nl
Website
www.osteopathiewinters.nl

Informatie

Kampt u met een stijve nek of hebt u (hoofd)pijn? Worstelt u met buik- of darmklachten? Of hebt u last van een chronische sportblessure? De praktijk van Peter Winters Osteopathie kan u helpen bij deze en vele andere gezondheidsproblemen. Voor u en voor al die mensen die te horen kregen: ‘U moet er maar mee leren leven’. Visie en kwaliteit U vindt Peter Winters Osteopathie op locaties waar ook vooruitstrevende (kinder)fysiotherapeuten en/of manueel therapeuten beschikbaar zijn, evenals een diëtiste, een logopediste, een ergotherapeut en een orthopedagoog. Dat is een bewuste keuze. Als osteopaat werken wij graag samen met andere aanwezige (para)medische disciplines, zoals huisartsen. De samenwerking heeft een positieve invloed op het resultaat: uw gezondheid. Daarnaast hebben alle centra waar wij praktijk houden een duidelijke missie. Kwaliteit staat er voorop en u als klant staat er centraal. Bovendien heeft een goede samenwerking met verschillende disciplines meer kans van slagen als deze onder één dak gevestigd zijn.

Winters Osteopathiepraktijk is gevestigd op Rammelhuiskamp 26 B . Het volgende wordt aangeboden: Alternatieve Geneeskunde In Bornerbroek zijn er 1 andere Alternatieve Geneeskunde. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Kinderen, Volwassenen, Onderzoek, Concentratieproblemen, Hoofdpijn, Sportblessures, Interpolis, Behandeling, Preventie, Buikklachten, Huilbaby.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Categorieën

Alternatieve Geneeskunde
0627093576 06-27093576 +31627093576

Kaart Rammelhuiskamp 26 B

Loading map...