Schilders Bornerbroek

Ed Home & Garden

Schilders Bornerbroek
Neem vandaag contact op

Adres
De Mors 32
Plaats
7627 MB  Bornerbroek
Telefoon
06 25155501
Website
www.edhomegarden.nl

Informatie

Uw huis is uw kostbaarste bezit. Met alles wat daarbij hoort. Van oprit tot tuinterras. Dat wilt u natuurlijk zo goed mogelijk onderhouden. Of zelfs nog verbeteren. Ed Home & Garden kan u daarbij helpen. Met gevoel voor mensen en wensen. Met plezier voor het vak. Met oog voor detail. En uiteraard met twee rechterhanden. Die steken we graag voor u uit de mouwen... Ed Home & Garden is een specialist in veelzijdigheid. U kunt ons inschakelen voor allerlei klussen in en rondom uw huis. Van schilderen, behangen en glaszetten tot het volledig ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin. Weet u nog niet precies hoe u het wilt aanpakken? Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies. Ed Home & Garden is een gecertificeerd bedrijf. Dat biedt u zekerheid. Over prijs, kwaliteit en levertijden. Onze aanpak is persoonlijk en professioneel. Dat werkt snel, flexibel en efficiënt. Dus kostenbesparend. Wij zijn allround in de breedste zin van het woord. Alle klussen worden vakkundig uitgevoerd. Waar nodig werken wij samen met een netwerk van vakmensen. Zo krijgt u altijd de beste maatoplossing, maar houdt u het hele traject slechts één aanspreekpunt. Ed Home & Garden is ongebonden en mobiel. Of het nu gaat om een kleine of grote opdracht, wij zijn 100% betrokken en combineren het modernste gereedschap met traditioneel vakmanschap. U kunt ons per opdracht inschakelen, maar ook structureel. Wilt u helemaal geen omkijken meer naar uw schilderwerk of tuin? Dan is een onderhoudsplan ideaal voor u. Wij houden dan periodiek een vinger aan de pols.

Ed Home & Garden is gevestigd op De Mors 32 . Het volgende wordt aangeboden: Schilders In Bornerbroek zijn er 3 andere Schilders. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Reparatie, Periodiek onderhoud / meerjarenplanning, Renovatie, Particulieren, Bedrijven, Onderhoud, Behang, Glaswerk / glaszetter, Schilderwerk binnen, Restauratie, Schilderwerk buiten, Decoratie.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Categorieën

Schilders
0625155501 06-25155501 +31625155501

Kaart De Mors 32

Loading map...