Autodealer Bornerbroek

Autobedrijf Zuithof Subaru Dealer

Autodealer Bornerbroek
Neem vandaag contact op

Adres
Tusveld 15
Plaats
7627 NV  Bornerbroek
Telefoon
074 384 1352
Fax
074 384 1996
E-Mail
info@zuithof.nl
Facebook
265067903616294
Website
www.zuithof.nl

Informatie

Bij Autobedrijf Zuithof in Bornerbroek kan men niet alleen terecht voor een nieuwe Subaru dan wel voor een ruime keuze in jong gebruikte occasions, maar tevens is onze goed ingerichte werkplaats ook geschikt voor het plegen van onderhoud aan alle andere merken auto's. Als dé Subaru dealer van Twente vindt u alles bij ons onder een dak: verkoop, onderhoud voor alle merken auto’s, verzekering, schadeafwikkeling, verhuur, lease en nog veel meer. U vraagt bij ons nooit teveel. Wist u dat wij ook Suzuki specialist zijn? Wij hebben een ruime keuze in jonge gebruikte Suzuki's met interessante aanbiedingen! Ook voor uw huidige Suzuki bent u hier aan het juiste adres voor betrouwbaar onderhoud of reparaties. Daarnaast is Zuithof in het bezit van een tankstation waar wij de hoogwaardige brandstof aanbieden met kortingen. Voor goedkoop tanken hoef je dus echt niet naar Duitsland. Voor bedrijven geldt ook nog dat er getankt kan worden op rekening met een bedrijvenpas en één keer per maand wordt er dan afgerekend; dat is dus goedkoop en ook nog eens gemakkelijk. Wie buiten de reguliere openingstijden om wil tanken hoeft niet uit te wijken naar de snelweg, want bij de tankstations van Zuithof kan 24 uur per dag en zeven dagen per week worden getankt, simpel met een betaalpas. Wie tijdens de openingstijden tankt en daarbij geholpen wil worden, krijgt daarbij vanzelfsprekend hulp. Zuithof biedt daarnaast, als een van de vele vormen van service, ook nog eens een gratis kop koffie aan.

Autobedrijf Zuithof Subaru Dealer is gevestigd op Tusveld 15 . Het volgende wordt aangeboden: Autodealer In Bornerbroek zijn er 1 andere Autodealer. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Onderhoud, Schadetaxatie, Tankstation aanwezig, Vervangend vervoer / leenauto, Suzuki Specialist, Verkoop nieuwe auto's, Verkoop occasions / tweedehands auto's, Inkoop gebruikte auto's, Proefrit, Schadeherstel, Merkdealer, Universeel autobedrijf, Airco onderhoud, APK keuring, Auto lease, Auto-aanpassingen, Autoalarm inbouwen, Carkit inbouwen, Financiering, Inruilen auto, Ruit reparatie, Storing oplossen, Taxatie auto, Subaru Dealer, Verkoop en montage van accessoires, Verkoop en montage van banden, Verkoop en montage van onderdelen, Daihatsu, Subaru, Benzine, Diesel, Haal- en brengservice.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: Werkplaats en Magazijn van 08.00-17.00 uur / Verkoop van 09.00-18.00. Donderdag avond: Verkoop tot 20.00 uur. Zaterdag: Verkoop van 09.00-17.00 uur. Werkplaats en Magazijn van 08.00-12.00 uur.

Betalingsmogelijkheden

Visa , Cash

Categorieën

Autodealer
0743841352 074-384-1352 +31743841352

Kaart Tusveld 15

Loading map...